En stark prinsessa

Jag har haft himla dåligt internet de senaste dagarna, och utöver det har jag varit helt sanslöst trött när jag väl har haft vilotid! Så vad har jag hittat på då, dessa dagar? Jag har mest jobbat, förstås. I torsdags hade jag dock min första lediga dag och jag, Michał och Ignacy gick till Dongmen, en enorm "marknad" som täcker flera kvarter med affärer, matstånd och otaliga ingångar till ställen som påminner om Camden market i London men otroligt mycket billigare och större. Som ebay, fast i verkligheten. Jag ska berätta mer om Dongmen så snart jag får tid till det! Ebay i verkligheten finns förresten lite överallt här i Kina: till exempel köpte jag sex par lösögonfransar och en himla bra eyeliner för sammanlagt 35 kronor i en pytteliten butik utanför en mataffär för några dagar sedan.
 
 
Igår var jag själv med Wendy ett tag, vilket fungerade förvånansvärt bra. Tidigare har hon varit lite gnällig när inte Linda har varit i närheten, men hon vänjer sig ju också vid att jag är här. Igår förklarade hon tydligt att hon minsann var en stark prinsessa och vi tog lite foton, för det tycker Wendy mycket om (framför allt att titta på fotona efteråt).
 
En hiskligt stark prinsessa var det.
 
Med mantel och allt.
 
Jag tycker så himla mycket om denna bilden, framför allt eftersom hon verkligen koncentrerade sig för att få till den perfekta minen!
 
Sedan övergick hon till att vara den sovande prinsessan.
 
 
Nu ska jag äta frukost. Hej så länge, jag försöka skriva så snart som möjligt igen!
 
P.S. Puss till min lilla mamma som fyller år idag! ♥

eskil

jag är eskil och min blogg är en blogg om en єѕқι∂яєαм ☆ här har ni kunnat följa min vardag i en kinesisk storstad, men nu får ni följa med hemma i sverige istället!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus